Quote:
Originally Posted by Cassandra
Hogy mi?
Olvasd légyszives újra el, amit írtam.
Elf vagy, elkezdenek ártózni... mit tudsz tenni, mert varigyilkolásról szó sem lehet?!
...elkezdik leölni a tolikat... mit tudsz tenni, kétszer beártod, amitöl ő csak röhög a markába, te meg várhatod, hogy legyen készültséged védővarikra!?!
Az elf kiszolgáltatott lett.
|
Cassandra: azt azért Te is elismered, hogy egy elfet áltálában óriás árthat csak le (erős tolis elf esetében) aki ellen eddig sem a varigyilkolászás, gyújtogatás volt a megoldás.
Mindenesetre inkább abban látom a fő problémát, hogy az elf expert játékosok számára lesz kijátszható innentől (akik aktívan figyelik a környezetüket és ha kell átépülnek), ezért a kezdők kedvét könnyen elveheti a játéktól. Az új emberek ha csalódnak azonnal törölnek, nem fognak mégegyszer kudrcot kockáztatni egy másik fajjal. És a véleményem szerint az elf (tünde) népszerű és kedvelt választás egy újonc szemében.
Viszont az is tarthatalan hogy az elf bónuszait aki érti a fajt arra használja, hogy más amúgy jól felépített országokat tegyen tönkre. Én például végig 0 tanyás elf voltam és sokan vannak itt akik igazolhatják, hogy azt nehéz megfogni, leginkább nem is lehet. Ezért még mindig azt mondom, hogy vizsgáljuk meg ki mire használja az elfet, aki békés építgető 1-2 odacsapással, aki őt is támadja azt minek bántani, aki naponta akciózik (trükközik) az meg megkapja a büntetést %okban. Ez jól működhet egy szövire is, aki nem az egy szem elfjével végezteti a piszkos munkát innentől.
Spanyol