Quote:
Originally Posted by -Hiena-
elarulnad nekem annak a szuper uber fajnak a nevet amelyik mind3 haderonemben verhetetlen ?
|
Természetesen minden fajnak van gyengéje...
De légyszi számolj Velem nagy vonalakban,..Mondjuk vagyok a 3-ban MF ELF varikészülim 100% a könnyebség kedvéért..Van annyi varim hogy fe tudjam rakni a legfontosabb dolgokat pl.20 körre...Ez most jön el az ideje...akkor lemegy a varikészülim mittudomén nem tudom a számokatr de nagy vonalakban 90% ra..még abban a körben megprobálnak gömbözni nem sikerül Nekem igen ..a sikeres gömb miatt lemegy a varikészülim 87% ra...Látom hogy beférek hozzá tolikkal TK nyit marad egyböl 79% om..Mivel nem ö volt a varisuk a varisuk elkezdd ártozni..mivel van nyitva Tk igy tudom a tolvajoikkal piszkálni de a jelen állás szerint semmit nem fog érni...na akkor akihez varikkal beférek majd jol leártozom ha már harcolunk..79% rol indul az árto akkor 9 % kal számolva 3-szor tudom ártani azt annyi..ÖK vannak 4-en kettö sereg varis aki tud ártani meg atolis..akkor éÉN örüljek annak a 80% toli malusznak meg annak hogy még a varikkal sem tudom ártani Ök meg igen???
amugy csak egy fiktiv csatárol van szo csak feltevés de sztem tuti volt már ien....