Ez a döntés röhej, ismételni tudom részben az elöttem szólókat, az elf faj ki lett HERÉLVE.
Kezdjük az A-val:
-Ha az elf egy Bunker(A la Goldy féle baromság), akkor nem tart kocsmát, vagyis NEM ártózik, és a katmorálja is csak 85, vagyis máris elveszit 10% védelmet. Ellenben célpontja lesz minden kocsmát tartó elfnek, gnómnak és törpének, akik folyamatosan lopni fogják. Termelni sem nagyon termel, annyit biztos nem, hogy fedezze a lopást, igy megszünik önellátónak lenni.
-Ha pedig normál akár gnóm által is beüthetö elfröl beszélünk, aki kocsmát tart, annak ugyan megvan a 95-s katmorálja, viszont maximum 25-25% barakk és torony lehet nála, és bár eddig tudott ártózni, csak épp az nemigazán vigasztalta, miután leütöttek róla minimálisan 100 hekit, ami pénzben jó pár nullával többet ér, mint az a pár ház, ami bagóért ujjáépithetö.
2-es szint:
-speciel ezen a szinten sok orinak 2k kört kell lehuznia, mert esetleg innen forditja le az oriját. Ha történetesen elf vagy és még 1k kört kell kihuznod, akkor te most ezt megszivtad, mert egykettöre minimumföld alá vernek, és csak nézheted. Ha gondolod persze ujrázhatsz, hiszen csak 1 hónapnyi idöd dobod ki az ablakon.(az esetleges vip köröket nem is emlitem).
Mi, hogy te csak egy hete jöttél ide? Nem baj, kivárod az ötszáz kört, és aztán ujra, hát te mázlista, 250 kört megsporoltál!!
3-5 szint:
-na ezeken a szinteken elfelejtheted az elfet, mert akármennyi pénzt is gyüjtöttél eddig, mostantól minden óriás a te tolijaid mérgezi, és minden félelf és ember a te tekijeidet viszi. ha már kifogytál belölük akkor még be is fognak verni.
De hát bika védelmed van. Örülj neki!!!! Megkaptad azt a 10%-t ami járt neked. Hát te szerencsefia!!
Fejétöl büzlik ez a hal, de nagyon!!
Szép döntés nem mondom, mikor egy kolosszális programhiba, ami nyilvánvalóan csalásra buzditott minden beavatottat, ugy lesz kijavitva, hogy mint az általad emlitett statisztika mutatja, megszivatjuk a játékosok 10%-t!!
Köszönjük.
|