Quote:
Originally Posted by Ati
Akkor ilyen hatalmas többkörös "tapasztalatok" alapján miért akarna bárki is ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, hogy fajváltás?
Semmi értelme.
|
igazad van, de csak félig
Igazából nem is a maluszok érdekelnek, mert végülis érthető, hogy miért lettek ezek a változtatások hozva. Azért hogy egy mf deffelő ori nehogy már csak úgy ártózza a többi országot a bunkerjéből, mert ráér; meg hogy az elf maradjon deffelős fedezgetős faj.
Az mf-eknek nem is lesz talán baj a változás, majd átépíti valahogy az országát, és tovább játszik deffenzívként. Azt télleg nem lehet elöre megmondani, hogy felborul-e valamilyen egyensúly, nem is azt akartam pár körváltásból megmondani
Szerintem azzal van a baj, akik szöviben vannak. Ezekkel a változtatásokkal nem kell egy elf a szövibe (most nem az A-ra gondolok meg a klánokra, ahol kaját termel stb.), mert tolvajnak szinte alkalmatlan (szöviben alkalmatlan, mf-ben még jó, hogy tud magának lopni dolgokat, de egy szöviben nem ez a feladata az elf-nek)
Vagyis a szöviérdekek miatt biztosan meg kellene változtatni a faját, nem pár-körös tapasztalat miatt írtam azt az ötletet.