View Single Post
Old 05-07-2007, 19:58
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Akkor ilyen hatalmas többkörös "tapasztalatok" alapján miért akarna bárki is ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, hogy fajváltás?

Semmi értelme.
igazad van, de csak félig

Igazából nem is a maluszok érdekelnek, mert végülis érthető, hogy miért lettek ezek a változtatások hozva. Azért hogy egy mf deffelő ori nehogy már csak úgy ártózza a többi országot a bunkerjéből, mert ráér; meg hogy az elf maradjon deffelős fedezgetős faj.
Az mf-eknek nem is lesz talán baj a változás, majd átépíti valahogy az országát, és tovább játszik deffenzívként. Azt télleg nem lehet elöre megmondani, hogy felborul-e valamilyen egyensúly, nem is azt akartam pár körváltásból megmondani

Szerintem azzal van a baj, akik szöviben vannak. Ezekkel a változtatásokkal nem kell egy elf a szövibe (most nem az A-ra gondolok meg a klánokra, ahol kaját termel stb.), mert tolvajnak szinte alkalmatlan (szöviben alkalmatlan, mf-ben még jó, hogy tud magának lopni dolgokat, de egy szöviben nem ez a feladata az elf-nek)
Vagyis a szöviérdekek miatt biztosan meg kellene változtatni a faját, nem pár-körös tapasztalat miatt írtam azt az ötletet.
Reply With Quote