View Single Post
Old 05-07-2007, 18:41
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by System View Post
Keményen nekiestek ennek a fajnak
Eddig azon gondolkodtam,hogy talán elffel megyek a következő szinten... Pedig eddig csak törpivel voltam és ki lenne az elf ellensége ha nem a törp...
Azért én egyetértek ezekkel a változtatásokkal,mert az elf mindezektől függetlenül kap elég nagy védelmi bónuszt a katonaságra.Ha vmiért elmegy sztem valaki elfnek,akkor az a védelmi bónusz,mert az elég jelentős nála.Ha toli akarok lenni,akkor meg ottvan a fél-elf,pl.Most az elfek nem tudják kihasználni a védelmi bónuszukat arra,hogy "fedezzék" a lopásaikat.
És azt sosem szerettem,mikor leártózott,röhögött a markába és integetett,hogy gyere csak.
Mert azért én még olyan elfet nem láttam,akihez még egy orknak is nem kellett volna küldeni az összes tábornokot a teljes regementtel egyetemben.
De ez lehet,hogy csak a csopim miatt van

Figyi Én amikor Regeltem az ELF nél eleve az volt irva hogy 30% Védelem katonaakciokkal szemben....Most csak a sugóhoz lett igazitva a dolog mert eddig a sugoban leirt 30% helyett csak 20% volt..Akkor mien erösitésröl irsz???? Csak ki lett javitva a tényleges értékre....

Azt azért mert ez ki lett javitva kapott ujabb maluszokat
Reply With Quote