View Single Post
Old 05-07-2007, 17:56
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Sziasztok!

Az elf faj faji sajátosságai kiegészítésre kerültek, és a következő változások léptek életbe:
  • Az ártó varázslatokhoz szükséges eddigi dupla rúnaszükséglet ötszörös szükségletre emelkedett.
  • Ártó varázslatok alkalmazásakor 3%-kal jobban fáradnak a varázslók.
  • A nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége az eddigi 20%-os maluszról 80%-os maluszra változott (például: kevesebb házat tudsz egy akcióval felgyújtani, kevesebb katonát tudsz megölni stb.).
A haszonszerző tolvajakciók eredményessége (például pénzlopás) változatlan maradt.

Az elf egyéb faji sajátosságai változatlanok maradtak.

További jó játékot!

A változással kapcsolatban ebben a témában fejltehed ki a véleményed.
  • * Az ártók rúnaszükségletének nincs túl sok jelentősége számomra. Általában elég rúnám szokott lenni, akármilyen fajjal is játszom.
  • * A fáradás egy reálisabb nehezítés, bár nem hiszem hogy erre a változtaásra szükség lenne, de ha akarjátok ezt a nehezítést nekem teljesen mindegy.
  • *A nem haszonszerző tolvaj akciókat nem bántottam volna, had gyujtsa már fel az elf a hadist hogy ha támadás előtt meg akarja puhitani. Ellenben a haszonszerző akciókra egy 80%-os malusz nagyon jó lenne, alsó szinten egy piaicvel több esélyt adnak a törpöknek hogy legalább az elf nem lopkodja öket annyira.

Ati irta a harmadik hsz-ben hogy az elf tamagocsi faj. ez szerintem butaság, nem a faj a tamagocsi hanem a játékstílus, egy óriással vagy egy gnómmal is kiválóan lehet tamagocsizni ha az ember azt akar játszani, sőtt jobban!

És végül most észrevettem hogy már beált a változás szóval teljesen felesleges votl a véleményemet leírnom

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote