View Single Post
Old 05-07-2007, 17:09
Horváth Ferenc's Avatar
Horváth Ferenc Horváth Ferenc is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Sziasztok!

Bevallom csak átfutottam a témát és nem olvastam el minden hsz-t részletesen. Azt is bevallom hogy csak olvasgatni szoktam a fórumot és szavazni ha értelmét látom, de véleményt alkotni csak nagyon ritkán. (Idő hiányában, ill. vannak itt bőven olyanok akik értelmes, számokkal és logikai érvelésekkel alátámasztott hsz-eket gyártanak amik bőven képviselik az én nézeteimet is, feleslegesnek tartom leírni ugyanazt más szavakkal meg "szerintem is" smiley hegyekkel..)

Kivételesen szeretném kifejteni szavazatom miértjét.

Elég régen kezdtem a játékot, megfordultam sokfelé, játszottam sokmindent és volt már pár orim.

Voltak nekem is ötleteim, volt ami a kukában landolt, de volt ami belekerült a játékba.

Komolyan szeretnétek a hozzám hasonló játékosoknak megnyirbálni a fórumbeli lehetőségeit, hogy szóljanak ha úgy érzik, pusztán csak azért mert nincs rakat hozzásuk és/vagy elismertségi szintjük?

Buta ötletek és értelmetlen hozzászólások mindenhol vannak, ez nem a Hódító hanem az emberek sajátossága. És sok-sok "van egy világmegváltó ötletem" érzetű topicból mégis lett megvalósult javaslat, mégha arányaiban kevés is és jórészt csak kényelmi funkciók.

Engem személy szerint szórtakoztatnak az "aranyos" topic-ok, az adminok meg azért vannak hogy ezeket a helyükre tegyék. Nem venném el a lehetőségét egy jó ötletnek csak azért, hogy megszabaduljak, pár értelmetlenebbtől, azok egy idő után úgyis a helyükre kerülnek. (És úgyis mindig és mindenhol lesznek.)

Üdv,
Reply With Quote