Quote:
Originally Posted by Steve
Húúú
Szeretem az elfet és ezután se fogok fajt váltani, mivel az Aban minden egyes újítással teret veszít a varázsló és a toli, és szerintem jó hadis maradt. Megértem azt is, hogy Goldynak nem tetszett hogy begyújtják a mellette lévő félős elfek és nem adták ingyen a hekijüket. (bocs a személyeskedésért, de te vagy a leghangosabb elfgyűlölő  ). Tehát azt megértem hogy toli terén gyengítve lett. De miért kellett a vari részét is gyengíteni? Szerintem az ötszörös rúnát mindenki nagyívből... De az hogy nem lehet ezentúl varisnak se használni az dúúúúúúrva. Tolis fajnak eddig volt három, most maradt kettő. Elfből is lehetett varist csinálni, mostmár nem éri meg, tehát maradt az óriás. Semmilyen más normális alternatívája nincs a varis orinak. Akkor meg hol az egyensúly? Ha ennyire übertáp volt az elf akkor miért csak az emberek 10%a játszik vele???????
Röviden: én megértem a gyengítést, de csak az egyik pilléren, ne kettőn.
|
igen ez a helyzet

el lett véve, mint toli és mint vari is...
marad a hadi, de nem tudom melyik betonelf váltana hadira

nem tagadom biztos lesz ilyen, mert mint tudjuk a hullával is játszanak, tehát nem fog ez a faj sem kihalni, de szerintem abból a 10%-ból 7-8 lesz