View Single Post
Old 05-04-2007, 17:53
retekeger retekeger is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ilyenre korábban is volt példa, konkrétan fajokról, illetve a csoportokban lévő átlagpénzről rakott be infót. Azzal nincs is baj, de gyakorlati haszna tényleg nincs szerintem egy ilyennek.
Hát nekem az is szimpatikus lenne, ha Ati bedobná ide a fórumra időnként (humáninterfész? ), de nyilván ez nem működne hosszú távon ...

Na vázolok még egy alkalmazási területet. Van egy-két csopi, ahol a topban fent vannak a termelok, es a sajat orszagaik vedik a topot (ezt persze nem lehet bizonyítani mert ugyesek) az also termelotol 10-15 korre. Namost ha letezne a statisztika akkor megtehetnem azt, hogy eladnek egy rakat tekit majd a befolyo lovet kiosztanam az embereknek az orszagomban, ezaltal eltuntetve a jatekbol a penzt. Ha latszana (lenne stat), hogy ezaltal csokken a csoportban levo _penz_ mennyisege, akkor ezzel a tekiiro termeloket szep lassan meg lehetne viccelni ... (sajnos a kereskedosbankosoknak meg felmenne a szerepe)

Na lehet rosz a gondolatmenet, de foleg azert is irtam, mert nem akartam hogy az utso 10ben legyen a topic ))

udv: retek