Thread: újraindulás
View Single Post
Old 05-04-2007, 15:05
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
hát a helyzet az, hogy a sokezerhekis kizárólag könyvtárból és bankból álló orik, amik a helyüket már előre lezsírozzák, jóval kevéssé "rendeltetésszerűek" és jóval több pénzt és tekercset termelnek, mint az újrázgatók
ööö jogos, bár nagyságrendekkel több ori szerez pénzt újrázással, mint óriás bank központokkal és tekercs gyárakkal... Ráadásul amit elmondasz, a legtöbb esetben csalással párosul.

Quote:
Originally Posted by NorB
tehát, ha újrázni csak mindenféle tiltásokkal lehet, akkor rendkívül ésszerű egy olyan tiltás is, amely a bankok, és könyvtárak max. területi arányát maximálja
sőt, ez sokkal célravazetőbb lenne, mint az újrázás tiltása, hamár a "fekete pénz" ellen emeled a hangod
emellett a tekercs gyártással nem kerül új pénz a játékba, mert nem lesz új kp belöle a játékban... nem fekete pénz amit a bankokból kapsz!!!
Quote:
Originally Posted by NorB
egyébként az, hogy valaki egy lentebbi csoport tetejére essen vissza, ha szétesett az orija, különösen okos dolog, ha gyenge az illető, csak még lejjebb esik, ha meg csalni akar, itt rá az újabb lehetőség
ezzel egyetértek, ahogy ha végigolvasod a beirásaim, akkor rájössz, hogy nekem is aggályaim vannak az újrázás változtatásával... amúgy meg anno én is javasoltam a piaci tekercs kopást kis mértékben...

Reply With Quote