View Single Post
Old 05-04-2007, 01:24
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Nem tudom ki hogy van vele, szerintem 0,00000000000000001%-ban se befolyásolja ez a játékot. Ha valaki nem koncepciózusan lép fel az Aba akkor úgyis leverik. Lent mindig folynak csaták, mindig hiénáznak. Az A ahogy feljebb megyünk néha dögunalom, akkormeg miért nem maradhat érdekes az eleje? Nem hiszem hogy ez a néhány kör veszi el a játékkedvét az embereknek a legtaktikusabb csoporttól. Inkább az, ha nincs egy jó tanár, aki elmagyarázza a dolgokat, emberünk pedig lusta annyit fejleszteni magán, hogyvalamennyire megértse hogy mi miért történik.
az biztos nagyon érdekes lehet, ha védelem alatt addíg támadnak amíg be nem férnek hozzád, piacod nincs

sereget nem tudsz se tölteni, se cserélni...
etetni nem tudsz...
akár mehetnek feléd olyan orival, amiben nulla toli, minimális varázsló van ( a hiénázást leszámítva) Te nem tudsz rá reagálni...

ez ám az érdekes játék az első 24 körben...

inkább nevezném lutrinak

Azért hangsúlyozom, én sem értek egyet az ilyen klánok alapításával, sőt a legtöbb ilyen klán valószínű életképtelen , hiszen szerintetek ilyet csak rutintalan játékos csinál.

Melyikőtők veszi be a frissen fellépett, " tök rutintalan, béna orival fellépett" játékost a klánjába? ( vajon hány ország lép fel tanyafree-ként B ből? )

Te nem vennéd be, de majd beveszi valaki?

ha nem veszi be senki, maradjon szk?
Reply With Quote