Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 19:21
Wanax's Avatar
Wanax Wanax is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation :d

Quote:
Originally Posted by Északföld
Ez tecc!
Arwyl én már minden csoportban ott vagyok, tehát lemenni nem tudok. Szval ha valamelyik csoportban csatázni akarsz és úgy gondolod, hogy sikeres lennél, szólj. :P
Ugy gondolom nyilatkozhatom Arwyl neveben is hogy szeretettel varunk a 3/I-ben es eljaccodazhatunk...

"Örülök, hogy jól szórakoztál. Sajnos te és még nagyon sokan egyáltalán nem vagyto ksem jó játékosok ,sem pedig kitartóak. így legfeljebb csak szórakoztok, közben meg várnád, hogy mi eltűnjünk. Igazából azt sem értem miért zaavr téged bárki is, főleg mi? :-D"

LOL Ezek szerint Ti jo jatekosok vagytok!!! Valaki megint csak megemlitette hogy egesz mas volt evekkel ezelott a jatek mint most... es ezt be kellene latni, hogy egesz mas hadakozni 1M erteken meg 200k erteken!

Nem tudom miert fordult szemelyeskedesre a dolog??? Itt nem rolad volt szo egyedul hanem osszesegeben akik fent vannak, azert szallj le kozonk is es ne hidd azt hogy korulotted fordul meg minden! Amint lathatod az en jatekomat nem sokban zavarja hogy Ti fent ucsorogtok, ezert nem is abbol kifolyolag zaklatlak hogy a helyedre/helyetekre szeretnek lepni, hanem maga a teny hogy nagysagrendileg mas a jatek most mint regen!
Emlekszel a forma1-es hasonaltra???
Ennyi a problemam es nem az hogy Tifent vagytok!!!

Reply With Quote