Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 05-03-2007, 12:12
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

-Rendben -mondom - Akkor elárulná hogy talált rá nagytermetű barátunkra? - intek Farkas felé. - Merthogy eléggé szokatlan a helyzet nemde? - kérdőn és fürkészőn nézem a nőt.
- Nem hiszem, hogy szokatlan lenne. Az arénákban kötött fogadásokon igen nagy pénzek cserélnek gazdát, egy jó harcos vagyonokat ér. Ezzel a megbízóm is tisztában van, aki Tiadlanban látta harcolni Farkast, majd otthon utána kérdezett és kiderült, hogy abasziszi arénákban is harcolt már. Ezután pár emberét, köztük engem is megbízott, hogy keressük meg őt, és tegyünk olyan ajánlatot neki, amire biztos igent mond, és eljön Ifinbe. Én megtaláltam őt, ajánlatot tettem, ő elfogadta. Az előleget megkapta, én pedig vele megyek, hogy biztosítsam, hogy tényleg eljut Ifinbe. A megbízóm szeretné, ha megtérülne a befektetése, gondolom megérti - közli veled tárgyilagos, kissé magyarázó hangsúllyal, majd elgondolkodik, aztán ismét megszólal - Ne abból a beszélgetésből induljon ki, aminek fültanuja volt, hisz itt mindenki előtt mégsem hozakodhattam elő a jövetelem okával, és az ajánlatommal. A nővéremmel kapcsolatos dolgokról meg csak annyit, hogy Ellana útjai kifürkészhetetlenek - von vállat, majd letelepszik egy asztalhoz Farkas mellé, de nem túl közel hozzá.

Mielőtt még leül a nő:
-Akkor mást kérdezek. Hogyhogy egyedül utazott idáig? Hogyhogy nem került, hogy úgy fogalmazzak, "bajba"? - vonom fel a szemöldököm - Már csak azért is kíváncsi vagyok, mert amennyire sikerült megismernünk ezt a vidéket, nem épp a magányos utazók kényelmes és biztonságos utazásáról híres. Egyébbként aról, hog velünk tarthat-e, nem Farkas fog dönteni. Hanem a Nagyúr, amint Yankarba érünk.
- Mondjuk úgy, meg tudom magam védeni.

A Nőnek:
-Ne vegye akadékoskodásnak, de mégis mijen módszerekkel "védi meg magát"? Hátha már most megalapozhatja a pozitív ajánlásunkat a Nagyúr felé. Egyébbként a hallgatag fehérhajú fickó ott - mutatok Hyas felé - Hyas, a kölyök - ha előkerült akkor rámutatok - Stancil, jómagam pedig Gren a Kőszakállú klánból. Őnt milyen néven szólítsuk?
- Ugye nem várja, hogy részletes felviágosítást adjak a képességeimről? Különben meg tippeljen, szerintem menni fog magának - azzal széttárja a ruhája fölötti köpenyt, hogy látható legyen, hogy nincs nála fegyver - Igazán örvendek - biccent szép sorban a bemutatottak felé - Vylia vagyok.

Biccentek a nőnek:
-Remek akkor egy kis "szakmai" kérdésem lenne is önhöz. A Nagyúr kíséretében lévő úrnőt és a fent pihenő asszony fiát ugyanúgy elrabolták, mint a Stancil kölyköt. Ismer olyan módszert amivel meg lehetne találni őket? Jelenleg csak annyit valószinüsíthetünk, hogy őket is együtt tartják fogva. Elegendő a megtalálásukhoz az, hogy a fiú az asszony gyermeke? Hús a húsából és vér a véréből. Elég ez? Vagy ismer más módot?
- Szomorú eset. Ha bármelyikükkel találkoztam volna személyesen, tudnék segíteni, de így... - mondja sajnálkozva - Remélem megtalálják őket.

-Személyesen? Mármint, ha az Úrnővel vagy a fiúval?
- Amelyikükkel találkoztam volna személyesen, annak meg tudnám mondani a tartózkodási helyét. De mivel egyikükkel sem találkoztam még soha, így nem tudok segíteni.

Last edited by Chris; 05-03-2007 at 17:13..