View Single Post
Old 05-03-2007, 11:11
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem
Grabikám a diplomácia az azt jelenti, hogy egy régi sztoryn keresztül érzékeltessem: pl. 4/L 12 helyén ücsörgöm a szövimmel egymás mellett, egy kis taktikai malőrrel a nyakunkba, ami miatt épp károgtam, hogy ez így nem lesz jó, felettünk 2 szövi akikkel mnt-nk van, pár szabis ori alattunk üthető nép, és látjuk hogy gyorsan jön egy erős, ütős szövi...
Megelőzvén a bajt hajnalba rámegyünk, de pattanás van és visszakísérés, hoppá ezek figyeltek... megint megyünk mert figyelünk de pattanás, jön a kétségbeesés, hisz ilyen még sosem vót!
Erre jönnek a rombolások, mikor rájövünk még most jobb pause-t nyomni és most kiszálni mint belemenni mert nyerhetünk de nagy károk árán!
Így ekkor jön a vezér, aki ír 1 üzenet , miután megszületik az alku, megszületik a szóbeli mnt..
ÉS így megszületett a béke melynek megvolt az ára, 1 milliárdba került így is rendbe tenni a dolgokat, +1 foglalás volt az ára..
Fura ügy volt a pattanás, de gondoltuk nagyon ott van a gyerek és éjszakás munkakör. Nem is jelentettük a gyanunk , mivel nem volt semmi konkrét bizonyíték..

Tanulság: 1.azóta az illető átrepült anarchba!
2. 2 milliárd és a mélybe való zuhanás( krónkás hiénák miatt)
elkerülhető volt, a diplomáciával!

Tény ehez kellett egy normális fél is , aki földön járt és nem mindent akart azonnal. Ő is jól járt mi is jól jártunk ,tanultunk a dologból, ráadásul kiigazítottuk azt a kis taktikai malőrt ami közre játszott abba hogy így jártunk.
Mindezt diplomáciával!
És még sok más példa felhozható...