Quote:
Originally Posted by opp
Egyébként Fáy ha érdekel a sok feljelentések után meguntam a dolgot és sajátmagam is "feljelentettem" a szövimet elbírálásra minden adattal ami csak létezik és láss csodát nem repültünk az anarcba !
Lassan azon is el kellene gondolozni szerintem, hogy ha valaki folyamatosan azzal fenyeget, hogy feljelent és emiatt a másik kihátrál a harcból azzan nem e annak teszik tönkre a játékát azzal, hogy inkább átáll őstermelőnek és igy maga a játék lényege a HARC és a STRTÉGIA jelentéktelen lessz azzal szembe, hogy ki tudja esetleg jobban uralni valamelyik áru árát vagy kinek van több ijja vagy katonája !
Ha valaki "békés szövi" és csak termelget ahhoz már nem is lehet nyúlni ?
Ha mindenáron az a célja valakinek, hogy hogy lehet nagyobb országot építeni annak ajánlom figyelmébe egy régi de még ma is nagyon jó játékot a Sim City-t  és a hódot meg lehetőleg tartsuk meg a stratégiai háborus játéknak
|
Nos én ezért írtam amit írtam, fura volt az a panaszkodás.... !

ÉS vhogy jobban hiszek a nyertes félnek, kicsit több, konkrétabb storyt adtak elő.
Viszont ezzel nem értek egyet...
Ha vki békés orit akar játszhatja a hodba, de készüljön fel rá találkozik majd olyanokkal akik nem olyan békések!
Szerintem aki ezzel tisztában van, az tudja mit kell tenni, ha békésen akar játszani...
Viszont elég csúnya dolognak tartom az állásfoglalás óta tartó fenyegetéseket: " hagyd abba mer feljelentelek és törlök..bla..bla"
Ezeket szerintem ugyanúgy szankcionálni kellene, mint a hadisarc dolgot..
Egyikről se lehessen írogatni.