Thread: Testépités
View Single Post
Old 03-02-2006, 15:24
zima
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Davalon
nanananana!
Azért amikor már arról beszéltek, hogy ki mennyit kokszol és milyen mesterséges táplálékkiegészítőket szedjen kilószám, onnan a dolog nem sport. Miattam aztán elgyúrogathattok, nem zavar, csak hát úgy tűnik, ezzel együtt járnak az ilyen megfogalmazások, hogy "nem szeretem a természetet, kivéve a strandot" meg hasonlók Meg a vas szaga meg ilyenek. Na, a gáz, az itt kezdődik... Gyúrjatok csak, gondolom, azt hiszitek a nőknek így jobban bejöttök. És hogy sport vagy nem... Olimpián már ott van a fekvenyomás, mint új szám?
Szal csak szolidan itt a megfogalmazásokkal, főleg olyan emberrel szemben, aki végigsportolta az életét. Én ismerem Daemont, és akkora a karja mint az én combom, és nem a vasszagtól meg a magába tömködött műizéktől.
huha. na figyelj. nem kell a távkiértékelés. köszönöm. nem a nök miatt gyurok immár 8 éve. hidd el nekem ha mondom. és ne legyél már annyira butuska hogy egy-egy hozzászolo egy-egy mondtábol itéled meg az egész sportot és az azt üzö embereket.

a testépités sport mivoltát pedig tényleg ne kérdöjelezétek már meg. igen tudom... nem lehet sprintelgetni közben és nem is olimpiai sportág ergo 8 éve nem tudom mit csinálok. jo vicc.

Daemont pedig csokoltatom de ha 60as keze van akkor is hülyeséget beszélt.
Reply With Quote