View Single Post
Old 04-28-2007, 23:44
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

pár napig pont nem jártam a külsön, mig ez a vita volt, igy nem tudtam érdemben hozzászólni, szerencsére.
Mert miután végigolvastam ezt a rakás... (beirást) tegnap este, még most is felforr az agyvízem 24 óra elteltével, és legszivesebben csak káromkodnék.

Kezdek nem csodálkozni azon, hogy sok év játék után miért lesz elege a tapasztalt játékosoknak ebböl a játékból, és hagyják a fenébe.

Mikor egy-egy kezdö megkérdi a forumón, hogy mégis mit takar a szabályos játék védelme, mikor valakit ezen cimszó alatt vágnak ki a játékból, hát mostantól legalább tudom.

Van képe egyeseknek idejönni, és jártatni a szájukat, és kijelenteni igen, én tudtam a hibáról, igen, én kihasználtam, igen, hü én mekkora über játékos vagyok, miért nem vetted észre te is jelszóval.
Elnézést, hogy megkérdezem Ati, de ez nem szabályellenes, ezért nem járna büntetés?

mivel a felfedezésnek az a-n van igazán jelentösége, most a többi szinttel nem foglalkozom, de teljesen egyetértek nonamemal, vagy Paxal, amikor a végére teljesen ki vanak akadva. rendben, hogy javitva lett a hiba, de a károsultakkal mi van? természetesen nem lehet már öket megtalálni, pláne nem lehet nekik visszaadni a földet, de legalább egy elnézést, volt egy ilyen hiba, de javitottuk, jó lenne

ami a dolog gyakorlati részét illeti, természetes, hogy az elfek megkapták a 30%-kat ami Goldy állandó bunker-bunker felkiálltásával ellentétben egyáltalán nem biztos védelem, én viszont már most arra vagyok kiváncsi, hogyha meg lesz nyirbálva az elfek ártózási képessége, akik jelenleg az a-ban, az egyetlen tolis faj, mely igazán csak ártózni tudja az öt támadó orkot, meg lenyelni a békát, ha mégis beütötték, mit fog csinálni ezentul?
mert én 4k hektárig még nem találkoztam a felemlegetett 35-30-as barakk-toronyos elffel, ergo mindegyik beüthetö, ha akarják. lophatnak esetleg pár száz tekit? azt esetleg még meg lesz engedve nekik? vagy mi?
Reply With Quote