View Single Post
Old 03-02-2006, 06:54
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by drhb
Tudom, olvastam is. Azért ha változás nem is lesz, megpróbálkozok Queosia 5-ös csoportban egy ember hadissal, tudom hogy gyengébb hadisként, mint az ork, gnóm, óriás, törpe, elf de csak azért is megpróbálom. Hadisként is megvan az egyetlen előnye, hogy nehéz leártózni, és a gnómokkal/elfekkel/óriásokkal szemben nincsen nagyobb vesztesége, ezért könnyebb lesz pótolni az elesett katonákat(sajnos ennyi az összes előny). A felálláson még gondolkodom, szerintetek íjász/ló vagy íjász/elit? Csak elitest nem akarok, mert úgysem küldeném el soha az összes katonámat, valamekkora védelmet mindig hagynék, akkor meg ne elitek védjenek, hanem íjászok.
Nem azért kell csupa elit, hogy kiküld az összes egységed, én nem is beszéltem erről soha és szigorúan, mint szövitaktika említettem. De újra és tovább nem ragoznám a dolgot.
Amúgy szöviben akár az összes egységeddel is ki lehet támadni, ha előtte hívtál be magadhoz helpet...
Ha mf-ben vagy hadis emberrel, na, azt nem erőltetném... Lazán szétlopják a tekercseidet, és ha ezt kör előtt csinálják közvetlenül, megnézheted mennyi egységed marad meg...

Last edited by Davalon; 03-02-2006 at 07:00..
Reply With Quote