View Single Post
  #1  
Old 04-28-2007, 19:08
System System is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 73
Activity: 0%
Longevity: 93%
Lightbulb Piac,avagy tegyük tisztába a szennyest

Ide képzeltem el az összes piaccal kapcsolatos kérdést,ami nem derül ki a súgóból és mégislétfontosságú,hogy tudja az ember.
Mivel nem pusztán humanitárius okokból nyitottam ezt a topicot ezért kérdeznék is,de kellett vmi indok,mert azért ez nem egy topic értékű kérdés,de piacos témát nem találtam ahova be fért volna az én kérdésem.
Tehát:ha én vmit termelek ami pl.gabona vagy fém,tehát bányászom és nem előállítom akkor is érvényes az amit a súgó ír melyből most idéznék:" A túl magas áron eladásra kínált, és meg nem vett árukat hazafele rablóbandák rabolják el. Ezek a rablóbandák mindenre elszántak, így akár többezres lovasseregeket is képesek elrabolni!"
Merthogy mi számít túl magasnak ebben az esetben?Én kirakom az árut,aminek az ára ugye ingadozik,sosem állandó.Kiteszek x mennyiségű y árut 18000 aranyért/egység.Ez azért nem az átlagos ár,de mikor én kiteszem akkor az volt az ára.Erre jön vki kiteszi az árut 300 arany/egység áron...az enyém tételezzük fel,nem veszik meg. Akkor az enyém túl magas áron volt kint és elviszik a rablóbandák?
Reply With Quote
Sponsored Links