View Single Post
Old 04-27-2007, 22:47
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Hát ezt sikerült félreértened. Mostantól csökkenne körönként a felfedezési ráta. Abszólút nem számít, hogy kinek mennyi a játékideje. Monrot pedig azért idéztem be, mert elfogadtam, hogy a felfedezési ráta ne csökkenhessen -50% alá.
Javaslatom igazán azoknak lesz jó, akik most kerülnek fel, harccal haladnak és a nagyobb szakadékokat át tudják majd fedezni. Valamikor Te is írtál valami olyasmit, ha jól emlékszem, hogy lehessen valamilyen kedvezményes felfedezést felhasználni a szakadékok átugrására.
Bár nem hiszem, hogy miután megértetted, támogatnád javaslatomat, hiszen ritkán szoktunk egyet érteni. De ez nem baj, legalább vitatkozunk.
Ez így tévedés, én bárkivel egyet értek bármiben ha szerintem jó ha meg nem akkor nem, ez nem függ a javaslattevő személyétől

és mi változik attól, hogy Mostantól? visszajövünk állunk 10k kört, nem csinálok semmit, képezek ezalatt orinként kerek 10 millió katonát, és ezek mellett még fele annyiét fedezhetek mint az aki oda küzdi magát mellém?

és igen én is írtam, de az a kedvezményt nem arra a hatalmas teljesítményre adta, hogy hány ezer körig bír valaki full tornyos íjjal álldogálni mielőtt megölné az unalom

Ami igazság van abban amit mondasz, miszerint a felfedezés visszakönnyítését általánosságban semiképp nem támogatom, egyedül a törpe bányaigénye jogos az összes többi csak siránkozás.

Last edited by wand; 04-27-2007 at 23:00..