View Single Post
Old 04-27-2007, 22:24
Lion Lion is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Sziasztok!

Angol Anarchaban vettem eszre h gomboztem orszagot Sikeres volt a gomb majd az orszag tulajdonaosa ugyan azt a gombozesem mint gombozesi kiserletet masolta be a forumra.
Holott a gomb sikeres volt Nalla megis kiserletkent jelent meg az orszagnevvel.
Masik dolog a normalba visszahelyezett orszag (ami az y zerostartmiatt kerult at ) Nem indithato tobbet a hetvegi jatekban "Anarchista csoportba athelyezett orszag nem indithato a hetvegi jatekban .Hibauzenet jelenik meg.
Nem tudom Ati behelyeztetek e mar a sugoba a zerostartot ,vagy van e tervbe veve. Szerintem zerostartolt orszagnal ,ha az anachbol tortenik a zerostart automatikusan keruljon ki az orszag az osszekotesbol Mint ahogy a normalbol atkerulo orszag kikerul.
Hisz az anarchban az aktiv jatek miatt elofordulnak csoportos osszekotesek a vip rendszerezese vegett.Ami gondot addig nem is jelent amig valaki zerostartolni nem szeretne az orszagat a normalcsoportok valamelyikeben ,es nem tudja kivenni az osszekotesbol a zerostartolt orszagot.
Ez meg akkor lehet gond ha cserelt ajandekba kapott vagy esetleg vett orszagrol van szo.
Reply With Quote