Quote:
Originally Posted by LotR
Sztem legyen joguk eldönteni kit ütnek és miért.
Valszeg ha olyan lenntre ütöttek, azért történt mert a környék mnt-s, és nincs könnyebb ellfél és ők jelentettek csak veszélyt alulról...
Pláne lehet okot is adtak rá...
8-10 mészár 8 körre, nos ahoz nem kell profinak lenni, hogy az ellen védekezzen az ember!!!
Ez pláne nem arról szólt, még akkor sem ha nem ismerjük a pontos okokat, hogy épp miért is pont őket ütik, amiről ez a topic.
Gondolom itt is a föld miatt volt minden...
|
Mint mondottam ismerem őket, és a mészár meg a puszti 2körre volt, aztán leföldelték őket, de elötte addig pusztitották 2 tagot mig az egyik törölt, a másik ujrázott... a szövijük szétesett. ezekután ütöttek lefele 8körökre, . emellett mi is kinéztük őket földre, de miután láttuk teljesbe, hogy rájuk szált egy baráti szövi így nem akartunk belefolyni 3.ként... a szenvedő fél egyedül katonailag tudott volna ártani nekik komolyabban, viszont az elmondásuk alapján, nem akartak háborúba belefolyni, mert feleslegesnek érezték... 1x sem ütöttek vissza, ha jól láttam.
a Tényleges okokat én sem tudom, de egy biztos, nem haszonszerzés volt a cél.
amúgy anno én azt hittem, hogy csúnyán lelopták őket és ezért kapták mindezt. de állitolag semmi ilyen nem történt. megprobálom megkérdezni a másik oldalt hogy miért is volt pontosan