Megkeresem a két társamat,reménykedem, hogy egy helyen találom őket és nem kell kétszer elmondanom.
Grennek, Hyasnak:
- Jú hírt kaptam Ifinbűl, ögy mesísesen gazdag nömesúr fölkírt, hugy a Nagy Arínába nyerjem el a Bajnuki címet. Mivöl úgyis Ifinbe tartunk, rábólintuttam. Eme nű, (mutatok itt a hölgyre) huzta nökem a hírt, nu meg el is kísérne öngem, a nömes úr kérésíre, hugy biztus Ifinbe menjek, nehugy eltévedjük küzben (mosoly). Mundtam ám nöki, hugy nöm lesz kínyelmes az utazás, de ragaszkudik, hugy mölettem lögyen.
Farkas-ra pislogok:
-Persze de előtte ha nem baj szeretnénk a hölgyel megbeszélni pár részletet nem baj? Elvégre hosszú út lesz és nem árt felkészüklni előtte.
A hátam mögé ejtett bal kezemmel Hyas-nak jelzek. (ökölbe szoruló kéz, a nő felé bökve, hogy a nőt ha kell kapjuk el)
-Kissé ide félrefáradna velünk hölgyem? - intek az egyik árnyékosabb sarok felé.
- Nem hiszem, hogy lenne bármi, amit ne beszélhetnénk meg Farkas jelenlétében - néz Farkasra a nő, majd feléd fordul - Nyugodtan mondja csak, amit mondani kell.
- Az ám, üjjünk csak lö, nöm vagyunk mink luvak, hugy álva igyunk. (szemmel láthatóan igen vidám kedvében van)
Last edited by Chris; 04-27-2007 at 11:33..
|