View Single Post
Old 04-26-2007, 13:40
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Nem hiszem, hogy azzal, hogy nem tud meggyújtani 8 házat, tönkremegy az elf faj...
Én nem az összes ártalmas tevékenységének eltűntetését villantottam fel....

És nem tudom, hogy milyen összefüggésben van az, hgoy kocsma nélkül támadsz emg egy elfet, meg aközött, hogy ő felgyújtja 3 házadat...

Eddig se arról voltak híresek az elfek, hogy házakat gyújtogattak fel...

Mint amikor 8300 elf tolvajjal (100% készültségről indulva, 98% katmorállal) sikerült felgyújtanom egy 0 tolvajjal rendelkező élőhalott kőkemény 8 házát...

Szóval tényleg, baromis sokra mentem vele... Kb arra, hogy a 32%-os foglalkoztatottságából 37%-ot csináltam. HÚHA! Micsoda veszteség...

Én egy szóval nem mondtam, hog ne tudjon ártózni, ne tudjon varázsló készültséget levinni, vagy éppen varázslót gyilkoni...

Szóval az arrogáns véleményedet tartsd meg magadnak, vagy add elő normális tárgyalási alapot képező stílusban.

Nyilván, mindenkinek meg lehet a véleménye. De ez it azt hittem kultúrfórum... Nem hiszem, hogy egyetlenegy embert is lefikáztam volna, aki nem ért velem egyet.
Naés. Én meg másokkal nem értek egyet. Na bumm.
Ilyen a világ. Iszonyat unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna... Szóval amíg problémák vannak a szövegértéssel, vagy a riposzt megfogalmazásával, addig nem muszáj...
Reply With Quote