Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 04-26-2007, 11:39
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Látva az eseményeket kissé meghökkenek, aztán megcsóválom a fejem és morgok valamit az emberekről meg az "udvarlási" szokásaikról. Mielőtt nekiállok enni, még odalépek a nőhöz és köszönök neki.
A nő biccent feléd, miközben épp távozik az étkezőből.
Épp elkezdenél enni, Hyas jelenik meg, és melléd telepszik.
- Mikor indulunk vissza Yankarba, és mit csinálunk a tegnap kiszabadított nővel? - kérdi

Hyas-nak, miközben kissé sandán nézek a távozó "pár" után:
-Amint ez a nagydarab kisfiú végez a nővel indulunk vissza. Az asszonynak odaadom mindazt a holmit amit elhozztam a szekerükről és megkérdem merre tart. Ha lehetősége van itt maradni és jutunk valamire akkor értesítem majd. Persze ha nincs ellene kifogásod. szerezzünk elég élelmet az útra meg némi tartalékot. Amilyen gyorsan lehet csatlakozzunk a Nagyúrékhoz.
Hyas csak megereszt egy félmosolyt a Farkassal kapcsolatos célzásod hallatán, aztán így szól:
- Annak az asszonynak egy reze sincs, ráadásul meg kell mondanunk neki, hogy a fiát mégse keressük meg, őt itt hagyjuk, mi meg megyünk másfelé. Nem fog örülni, persze ez nem a mi dolgunk.

Hyas szavaira komoran biccentek:
-Igaz. De a reményét nem ölhetjük meg. Még meglátom mit tehetek.
- Miért, mit tehetnél, ha egyszer vissza kell mennünk? - néz rád furcsálkodva Hyas.

Megvonom a vállam:
-Tanácsot adok neki hova menjen és hol várjon. Ha esetleg megtaláljuk a fiút akkor tudom hova kell küldenem.
Hyas csak megvonja a vállát válasz helyett.

Az elkövetkező két, két és fél órát mivel töltöd?

Feltöltöm a készleteinket elegendő élelemmel, vízzel, ellenőrzöm a lovakat, aztán félrevonom és beszélek a nővel.

Mire befejezed a beszélgetést a nővel, megérkezik Farkas oldalán a "barátnőjével".

Last edited by Chris; 04-27-2007 at 11:34..