View Single Post
Old 04-25-2007, 18:26
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

AndrewB, csak érveltem nem oktattam.
Mint mondtam, voltam A-ban elffel, és kilógott a lóláb, amikor jött a sereg rám, és a számítás alapján (30%) ki kellett volna fognom. Beszéltük is ezt a többiekkel, és leesett, hogy az elfnél másképp vannak a dolgok.
De ki kell menjek rá full sereggel, mert megszerzi azt a +10%ot simán az elf. Fogja magát és kilométerekre alámbont... Most meg még adnál neki plusz védelmet.
"megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek"
Mint mondtam tanyamentes elfről beszélek betonvédelemmel...
Nézz meg egy elfet, vígan tarthat az átlagosnál több kocsmát, elegendő varit, és most még ütni se lehet majd. Míg én kénytelen vagyok kocsma nélkül tolni, annyi varival, hogy örülök, hogy a vérszomj felmegy, és ház is hiányzik rendesen.
S én megyek ki a seregemmel, az én orimat írják ki a teljesbe, nekem mi marad otthon? Semmi. S igen, kényelmetlenül esne, ha azért cserébe, hogy kint vagyok mindenemmel és kockáztatom több hónapnyi összeszedett földemet, amiről még tudnak is a krónika alapján, most lehetetlenséggel legyen határos beütni. Miért a védekező játékot támogassuk? Adj rá indkot és elfogadom, mert az kényelmes, és tizedennyi munkából megvalósítható?
Reply With Quote