View Single Post
Old 04-25-2007, 17:49
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Szerinted? Gondold végig, a topban lépne bárki is bármit info nélkül,azzal a tudattal, hogy ha nem fér be, akkor tuti visszajönnek rá és nem 30-40, hanem 300-400 hekit szednek róla le ütésenként?
Ebben a játékban az a szép, ha valakit le tudsz lopni, ütni, valamiben felül tudod múlni a másikat, kihasználva a fajod adottságait. Nem pedig az, hogy egy fajt, ami már amúgy is egy halom védelmi bónusszal rendelkezik még tovább kényeztessük...
Nekem is volt elf orim, és lesz is. De nem fogok arra várni, hogy azt a 10%ot megkapja.
nem válaszoltál konkrátan a kérdésemre - nem kioktatástra vágytam
ha van is másodlagos értelme a hsz-ednek, abból azt veszem ki, hogy van róla éplisted
akkor mndd meg szépen nekem, mi alapján számoltál? csak nem +30% véderőtöbblettel? és azt montad be tudod verni, igaz nehezen
akkor hol itt a probléma??? fáj, hogy nem tudsz mindnekit sz.rrá alázni egy 80-85% barakkos szörnnyel? esetleg rosszul esik az egódnak, hogy valaki véletlenül emgfogna? (megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek)
a kísérésről meg nem is beszélve, ha be akar ütni, miközben elengeded a sereged, akkor szinte mindenével ki kell jönnie, és utána, még ha dezertáltat is, jó eséllyel 2 sereggel simán tudod kísérni, akkor hol itt a gond???

másik probléma, hogy a 35% meg 40%-os elfeket lehetetlen beütni... ha ő azt szeretné, ám legyen, ne lehessen beütni kockáztatás nélkül, de ezzel azt kockáztatja, hogy széjjelgyújták/rengetik
Reply With Quote
Sponsored Links