View Single Post
Old 04-25-2007, 14:49
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Én értem, hogy mit mondasz. És mint nemelf kérdezem: ezek szerint elffel lehetetlen 'kipörgetni' a játékot?

Mert más fajokkal legalább elviekben lehetséges. De az elf még elméletben is elbukta a többkörbefordulás lehetőségét.

És nem értem többeknek a "békés" játékosok diszkriminálását sem. Azért, mert modnjuk NEM FÖLDÖN akarok valakit agyonverni, még enm biztos, hogy békés vagyok... (Illetve lennék, ha elf orim lenne).

És én azt is elhiszem, hogy eddig is 20% volt, és hogy a súgóban lett 'elírva' 30%-ra.

De akkor is úgy lettek kiépítve az elfek.

Azt mondják többen, hogy "mit neki a 10%, felhúz pár tornyot, enniy..."

Kérem őket, hgoy próbálják ki, hogy egy 0 szabad földterülettel rendelkező országban, ami ugye akár klános, akár MF, ki van élezve, hogy megéljen... Ugyanmár. Árulják el, mit bontanának le?
Ja, kell +20 torony? Miből? Tanyából? És vegyek/lopjak körönként kaját? Vagy házból? 30%-os lakiteki mellett? Vagy templomból? -2600 varázsló árán?
És itt most piti 20 toronyról beszélek... ami modnjuk egy 5. szinten lévő elter egy az egyben sírvafakaszt, hgoy honnan teremti elő a helyet.

Vagy emlegetnek 20.000 hektáros orikat. Neki vajon hány helyet kell súlyos veszteségek árán felszabadítani toronynak, hogy a kiírt/számolt védelmi értékhez jusson?
Vagy fedezzen?.. A fedezős részén tul vagyunk.
Reply With Quote