Quote:
Originally Posted by NoName
Igen, de egy elf felépítse sose lesz azonos egy orkéval...orknak nincs szüksége nagyon semmire. Valaki meglopja szétveri. Az elf azért nem ilyen könnyen van. Hogy szerez vagyont?? Támad, azt nem tud...hacsak ki nem nyílik teljesen. Sokan nem is vállalják be a támadást...lop?? Akkor toli kell, de akkor meg gyengébb a védelme. Ja értem...aranyalmával ugye??
És ismerem a számokat, számoltam elég sokat én is.  És elég sokat kellett áldozzak azért, hogy az orkokat megfogjam.
Szerintem legyen minimum egy olyan faj ami egy legalább a másik fajnak borsót tud törni az orra alá...
|
Hmmm!Érdekes megközelítés bors helyett borsót törünk az orkok orra alá és támadáskor elesnek a sok kis zöld gurigán?
A másik sokan azt mondják hogy idő hiány miatt választják a beton elfet,de azért arra van idejük hogy lopkodjanak ártózzanak az elvileg békés fajjal.
Átgondoltam a dolgokat és megváltoztattam a véleményem kapja meg a 30% védelmet az elf eddig se okozott olyan nagy gondot hogy bemenjen a sereg bár nyilvánvalóan egy több személyiségű ork könnyebben töri fel az elf diót mint egy első bálos.