Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
sok számolás igazolja hogy azonos felépités mellett az elfnek erősebb a védelme mint az ork támadása a 20%os védelemmel. logikusnak tartom hogy mindenre a 20%ot kapja egységesen, és ne emeljük 30ra ha egy ork beáldozza magát tanyafreenek, akkor ne állitsa már meg egy áldozat nélküli elf... így is jóval több barakk kell egy orknak mint barakk/torony egy elfnek
2000 hekin elf tudós 35%barakk/torony védelem vari (vagyis 70%-a területének)
36400*14*1,45*1,3*1,3*1,2=1498529,76 ez hány %barakk lenne egy egyéniben felfelé támadó ork tudósnak 7tábornok vérszomjal?
1498529,76/1,45/1,3/1,3/1,1/1,1/6/52=1619,83 tehát 1620 barakk vagyis 81%barakk kell neki ehez!!! 11%al több... klántámadásnál 1v1 személyes klánoknál ez még nagyobb
|
Igen, de egy elf felépítse sose lesz azonos egy orkéval...orknak nincs szüksége nagyon semmire. Valaki meglopja szétveri. Az elf azért nem ilyen könnyen van. Hogy szerez vagyont?? Támad, azt nem tud...hacsak ki nem nyílik teljesen. Sokan nem is vállalják be a támadást...lop?? Akkor toli kell, de akkor meg gyengébb a védelme. Ja értem...aranyalmával ugye??
És ismerem a számokat, számoltam elég sokat én is.

És elég sokat kellett áldozzak azért, hogy az orkokat megfogjam.
Szerintem legyen minimum egy olyan faj ami egy legalább a másik fajnak borsót tud törni az orra alá...