View Single Post
Old 04-25-2007, 11:01
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Maradjon 20% és a súgó legyen javítva.

Alsóbb szinteken mindegy is lenne mert úgyis átütik mind2 verzóban, de 1/A-ban orkon kívül más esélytelen átütni!!!
1-2 klántársamnak már 88-90% barakkja volt 5-6% házzal és 5-6% templommal mire elegendő volt a seregnagysága, hogy beférjen az elfhez.

Igaz, H5-el lett számolva, ami nem tudom 20 vagy 30%-al számol-e, de ha 20-al és tovább növeljük esélytelen a beütés. Ha 30-al és "túlszámoltam" emiatt akkor elegendő lenne a kb. 80-82% barakkos ork tudós.

Szóval én elhiszem hogy nem tud fedezni + ilyesmi... de akkor se kellene hagyni hogy 1 fajt ne lehessen beverni vagy max ilyen extrém orival, amit azt gondolom túl sok klán nem tud fent tartani sokáig...
Arwil Te is onnan nézed, hogy nehogy ne lehessen nyers erővel átmenni rajta.
De akkor azt miért nem mondod, hogy nehogy ne tudjam már az óriást szarrágyujtani, vagy a gnómot kitekizni.

Lehet mindkettőt, de nem egyszerű :-)
Ha megnézünk egy ilyen bunkeres elfet akkor kiderül, hogy nincs annyi helye, hogy stabilan szembemenjen egy seregelengedős orknak.

És tartok tőle, hogy tényleg szabira szk-ra fognak menni azok a Gamerek akik eddig időhiány miatt választották az elfet.
Reply With Quote