Quote:
Originally Posted by Ati
Ezzel én is, és emiatt a szavazás valami hihetetlen torz képet mutat, multis szavazásokkal, miegyéb. Úgyhogy maradjunk főként az érveknél.
Azt, hogy az elf nem 30%-ot kap, azt hiszem feltételezhetjük, hogy tapasztalták már jópáran (csak elfelejtettek róla szólni). Ennek fényében hatalmas erősítés az elf védelem tényleges 30%-ra emelése, szemben azzal, hogy egy "titkot" most mindenkinek elárulunk.
Mindkettő némi átépítést igényelne mind a támadó, mind a védő oldalon, de az egyik verzió a meglevő játékot nem változtatja, a másik igen.
Egyelőre én erősen arra a verzióra hajlok, amelyik nem változtatja a meglevő játékot, és nem erősíti mégtovább az amúgyis nehezeb sebezhető elfet.
Ennek ellenkezőjéről meggyőzhető vagyok, ha olyan érv merül fel, ami eddig elkerülte a figyelmem.
|
Azt mondod, ami nem változtatja az eddigi játékot. Az elfnek járó 30% megadása nem változtatja. Mert mint sok tapasztalt játékos is elmondja, eddig is így számolt mind az elf védelem, mind az egyéb támadó. Tehát ha 30% lesz a védelmi bónusz, akkor senkinek nem kell átépülnie, mert eddig is úgy épültek, hogy annyival számoltak.
Fenntartom eddigi véleményem. (Annak ellenére, hogy én is inkább az elfet nehezen támadók közé sorolom magam!)
Tisztelettel:
Pax Hungaricum