View Single Post
Old 04-25-2007, 07:58
Artúr's Avatar
Artúr Artúr is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Default Más szempontok

Sziasztok

Miután aludtam rá egyet, két dolog jutott eszembe.

1. Ha az elf védelmét (virtuálisan) csökkentjük akkor arányaiban módosítani kell a felépítését. Mivel az elf a legjobb kajatermelő (minden szinten) kevesebb hely marad kaját termelni, ez befolyással lenne a kaja árára is. A kiélezett orkokat is jó esélyel elfek etetik.

2. Nem az 1/A-ban az elf leggyakrabban tolis és a plusz kiépítendő védelem helyet venne el a toliktól.

Ati korábban ezt írta:

Azt, hogy az elf nem 30%-ot kap, azt hiszem feltételezhetjük, hogy tapasztalták már jópáran (csak elfelejtettek róla szólni). Ennek fényében hatalmas erősítés az elf védelem tényleges 30%-ra emelése, szemben azzal, hogy egy "titkot" most mindenkinek elárulunk.

Mindkettő némi átépítést igényelne mind a támadó, mind a védő oldalon, de az egyik verzió a meglevő játékot nem változtatja, a másik igen.

Egyelőre én erősen arra a verzióra hajlok, amelyik nem változtatja a meglevő játékot, és nem erősíti mégtovább az amúgyis nehezeb sebezhető elfet.

Ennek ellenkezőjéről meggyőzhető vagyok, ha olyan érv merül fel, ami eddig elkerülte a figyelmem.

Én azt gondolom a játékosok számára a legkisebb változtatás a 30% bónusz megadása lenne, mivel ez jelentené a legkisebb meglepetést a (még mit sem sejtő) nagyközönségnek.

OFF

Akit megtévesztene regisztrációm időpontja vagy hozzászólásaim csekély száma, azoknak tájékoztatásul közlöm, hogy a külső fórum indulásának napján reggeltem, de kb 3 hete (valszeg az e-mail címem változása miatt) töröltek a tagok közül.

ON

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták kínaiul; mi realisták meg lőni.

Eladó egy kitűnő állapotban lévő II. világháborús francia karabély. Sosem lőtek vele, egyszer leejtették.

Last edited by Artúr; 04-25-2007 at 08:01..
Reply With Quote