Jódreggelt
Ahogy olvasgattam itt mindenki ork VS elf csatákkal van elfoglalva. NA akkor szösszenek egyet.
Én nem játszom egyik fajt sem. Az elf eccerűen nem jön be, mert ráalszok a gépre, az orknak meg nem tetszik az arcberendezése

Én gnóm-óriás ritkábban 50%-os elfel szoktam mendegélni. Ami eddig lejött nálam /nem számolgatva hanem tapasztalati szinten/: ha az alsóbb szinten ki lett szúrva egy elf vagy nekem jött valamilyen formában, ott kivétel nélkül az elf húzta a kurtát.
1/A már valamivel érdekesebb történet. Atti irta hogy nem szoktak vakon menni az emberek. Nem a francokat nem. De soxor mentem vakon...

De soxor blaziroztam arra hogy nem figyel a klánja. És bizony volt két olyan esetem is amikor konferencia ment az MSN-en hogy nem férhettem volna be és mégis, tehát csalok. Én akkor arra gondoltam hogy a tag benézte a haditekit... Mondjuk ettől függetlenül benézhette is akár.

Szal egyelőre az a stálysz, hogy nem kell az elfnek okvetlenül az ork. Megy az, igaz az 1/A-ban neccesen, egyéb hadis fajjal is...