View Single Post
Old 04-24-2007, 23:20
CENSORED
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Sziasztok !

Meg vagyok döbbenve...
Először is nem az a kérdés, hogy erősödik e az elf vagy nem, hanem a Játékosok meg kapják e azt a valóságos bónuszt, ami alapján kiválasztották a saját fajukat.

"Fajok

A játékban 8 különböző faj közül választhatsz. Mindegyik egy-egy különböző játékstílust képvisel: van, amelyik inkább támadó, van, amelyik inkább védekező játékhoz alkalmas, van, amelyik azoknak előnyös, akik ritkábban foglalkoznak országukkal. Tehát jól gondold meg, hogy milyen fajt választasz! "

Vagyis ez alapján választottam ki a fajomat, még is úgy érzem be lettem csapva.

Leszögezem, nem érdekel hogy 20 vagy 30 % a bónusz !! Felőlem lehet 20 % is.

De akkor a supportnak rengetek feladata lesz, mert igen is aki a + 30 % miatt választotta az elfet, jogosan fogja azt mondani, hogy " rendbe , legyen 20 %, de én a 30 % miatt választottam, be lettem csapva ! De nem azért foglalkoztam ennyit az országommal, hogy töröljem, vagyis igen is jár 1 faj módosítás, ha módisítjuk ilyen mértékben a tulajdonságait... "

Ugyan is hiába, hogy a program eddig is 20 %-kal számolt, a játékosok a súgó alapján választják az országaik faját, nem olyan dolgok miatt , amit nem is látnak.

Nem hiszem , hogy lobbizniuk kéne azoknak a játékosoknak a JOGOS bónuszaikért, ami alapján kiválasztották a fajukat.

Sőt...

Be lettek csapva azok az orkok, akik rengetek pénzt áldoztak rá, hogy 10 % al többel menjenek ki 1-1 elfre, hogy beférjen a seregük, a súgó alapján...
ha benn maradt volna az a 10 % lehet nem ütik közbe őket több sereggel lefelé stb...

Sőt...

A support elgondolkodhat azon a válaszokon, amiket csak úgy oda dobott nem lehet tudni hány esetben, hogy ott a súgóban le van írva minden, szinte hülyének nézve a szerencsétlen játékost, aki jól számolt mindent, még is más zajlott a játékban, mint aminek kellett volna...
Kíváncsi lennék, hány esetet nézett meg valóban a support, azt hiszem a válasz benne van abban, hogy csak most derült ez ki, miután Ati megnézte a dolgokat.

Még egy kérdés felvetődik...

Vajon a súgóban van rosszul, vagy a program van hozzá rosszul megírva a játékban.

Ugye azt senki nem akarja elhitetni velem, hogy akár hány éve, nem vette észre senki, hogy "nem jól van a súgóban a faji bónusza az elfnek"

totál egyértelmű, hogy programozási hiba..
vagyis ha 20 %-ról beszélünk a továbbiakban, akkor ne köntös alá bujtatott módosításról legyen szó, hanem valljuk be igen is , hogy az elf faji bónuszainak módosításiról van szó, ami amúgy is el volt írva a programban, de erről nem az tehet aki a súgó alapján kiválasztja a faját...

A minimum az lett volna, ilyen mértékű hibánál, hogy a főoldalra egyből jelezzük, hogy miről van szó, a legtöbb játékos még nem is tudja.
Reply With Quote