Ööö... mi lenne ha nem offolnánk és a témánál maradnánk?
Az elf 30% hadi védelemmel bevehetetlen erőddé válna, vagy legalábbis olyan sereggel kéne menni, h azzal teljesen kiszolgátatnád magad a krónikázóknak és a hazakísérésnek (megjegyzem ez már most is gyakran így van, hát még ha növelnék a védelmét). Ráadásul akkor azonos védőérték eléréséhez kisebb barakkszám is elég lenne neki, így még több heki jutna másra, tovább nehezítve a gömb és az éplista megszerzését.
Egyszerűen tönkretenné a játékot ha az egyik faj beütése ennyire nagy rizikót jelentene.
Hölgyek-Urak, ez játék, maradjon is meg annak...
Ugyanakkor az igenis változás h most derül ki h az elf valójában (majd meglátjuk, így marad-e) "csak" +20% védelmet kap, mert eddig a nyilvánosságra hozott szabályok nem fedték a valós szabályokat, ami legalábbis visszás helyzet. Hogy ez eddig hogy nem tűnt fel a készítőknek, ha máskor nem is, legalább az angolra ill. románra fordításkor, elképzelni nem tudom.
Persze csak az hibázik, aki dolgozik, ilyen van.
Nem olvastam vissza, feltételezem ezeket már mind elmondták és meg is válaszolták mások, de én is körvonalazni szerettem volna a véleményemet.

Bocsánatot kérek azoktól, akik korábban ugyanezeket már olvasták más tollából.