Quote:
Originally Posted by Hüpike
én ezt nem értem. a fanatikusok benn vannak éjjel-nappal. te azt írod legyen egy olyan faj, amit nem tudnak átütni max lóval, max tábival kimenetelkor? ha fel kaarsz jutni a top30%-ba, jól írtad lehet nem az elf faj való, bár szerintem azzal is simán lehet menni. lehet csalogatni seregeket, hiénázni...kinek mi tetszik..
|
a seregcsalogatás összejött. hetekkel ezelőtt az egyik délelőtt loptam tekiket, majd aznap éjfélig minden körben volt távolbalátás. mikor lefeküdtem, pont akkor küldte rám a seregeket. erről ennyit.
a hiénázás sem a legjobb megoldás: nem mindig jön össze, és maximum havonta 1* van lehetőség rá. ha ilyen van, és ha nem támadsz óriási sereggel, akkor valszeg vissza fogsz fordulni, mielőtt odaérnél.
Quote:
Originally Posted by Hüpike
úgy gondolom az A a játék csúcsa és igenis meg kell követelni egy játékostol a sok bent létet és egy szövetségtől a 24 órás távolt, ha kell csörgetni hajnalban is vkit. ez ezen a szinten normális. hogy neked erre szükséged van, ezzel esetleg kék számhoz jutsz vagy nem, mert neked ez sok és akkor nem kell a kék szám, azt döntsd el magad
|
szerintem meg pont az nem normális, hogy a másikat hajnali 4-kor rángatod ki az ágyból... próbáld egy olyan ember szemével nézni ezt a helyzetet, aki nem hódítózik.