Originally Posted by pea
Mivel már így is úgy is pikklesz rám, ezért megemlítek 2 történetet. Az egyik, hogy Feri bátyánk csinált valamit, aztán még arra sem méltatta a népeket, hogy azt mondja bocs.
A másik meg hogy, nemrég olvastam egy könyvet, amiben arról van szó, hogy a bíróságokon százszámra hoznak ítéleteket, amelyeket aztán semmissé nyílvánítanak, kiderül róluk, hogy törvénytelen stb. A könyv írója mindig föltette a kérdést a sztorija végén: "És amikor kiderült, hogy jogtalan volt a döntés, legalább kértek bocsánatot?" Természetesen sosem.
Egész más azt látni, hogy ha valaki megköszöni, hogyha felhívják a figyelmét a saját hibájára, amikor pedig megtehetné, hogy le se sz.... A mai magyar valóságban ez sajnos ritka. Olyan sokan mondták már, hogy király csávó vagy, hogy sosenemis kérdőjeleztem ezt meg. Sosenemis veled volt bajom, és még csak a felfogásom sem nehéz, csak találkoztam valamivel, amivel más furcsa mód más még nem (5/X-ben nem, se Anál lejjebb sehol), és már eleve ez a tény gyanússá teszi az egész történetemet, és nem hagy nyugodni. Bocs, ha az idegeidre megyek!
Off, de hova a fenébe írtam volna ezt, ha nem ide?
pea
|