View Single Post
Old 04-24-2007, 18:16
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Pont az A?

Az ártó nem okoz nagy kárt?
frankó orkként 2 hétig non-stop szárazviharral gyújtogatás mellett 2 fős klánban nyomulni mert az unatkozó elfeknek nincs mire elnyomni a készültséget...
az ártót leszedni se lehet max 3 körrel 4. próbálkozásra...

fordulni akar békésen? forduljon de ne ártózgasson már a bunkerből
ha meg ártózik had üthessem már el magam mellől...
én itt most nem arról beszéltem, hogy elf ártóz orkot! elf ártóz elfet. az elf védelméről volt szó.
más: én pl ok nélkül nem szoktam gyújtogatni meg szárazvihart tenni az orkokra, mert csak megtehetem. amúgy remélem egyetértesz te is, hogy az ork nem olyan faj, amivel egy két fős klánban boldogulni lehet hosszabb ideig. az elf viszont olyan lenne.

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
orkkal szembeni ellenállás?
hogy több barakk kell neki, mint egy védekezőnek és ez zavar? hogy a támadó 3 körig teljesen védtelen, míg a deffelő elf csak van és nézi a távolt? esetleg szembe kell menni, ha beüt? jaaaaj szegény elfecske, nem lehet vele tamagocsizni? csak ezért a -10% miatt nem? ja, hogy eddig a további kék számok megnehezítése zajlott, erre ez az érv, hogy nem lehet forogni az elfel?
abszurd!

így is az egyik legerősebb faj az elf, bőven elég neki a 20%. ott a toronybónusz meg a 8as íjj, ha deffelni akarsz, bőven elég + védelem
és milyen frankó, amikor az ork tiszta véletlenül éjjel jön, amikor én éppen alszom. akkor hogy lehet kísérni? felhív a klántárs telón? ez azt hiszem, hogy bőven mehet már a fanatizmus kategóriába.
miért kell feltétlenül úgy gondolkozni, hogy lehet kísérni?

én személy szerint kösz, de nem kérek a 100% fanatizmusból.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Last edited by Bogár; 04-24-2007 at 18:19..
Reply With Quote