Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Stev ertsd mar meg, hogy ez MAR BENNEVAN A JATEKBAN! Innentol kezdve igazabol az erre alapozott erveles SZAMOMRA nem meggyozo! De nemis engem kell meggyozni termeszetesen, hanem ugy globalisan megindokolni az allaspontotokat, es ez ideaig nem sikerult.
A masik meg, hogy bar lehet nem ugy tunik, azert jo a felfogasom, es abban a hozzaszolasomban amit ertetlennek talaltal, Steve kommentjet reagaltam le, aki ugye az energiafelhasznalast emlitette meg, es nem az "idoproblemat".
Masreszrol ezek utan a gorcsos ragaszkodas ahhoz hogy ez ne valosulhasson meg egy hatalmas nagy diszkriminacio azokkal szemben akik nem forumoznak es nem rokat hasznalnak. :P
|
Nincs benne a játékban. Még szélesebb körben ismerté is itt ezen a fórimon vált, a nagy többség még most sem használja, mert fogalma sincs róla. Asszem én is tudnék mondani egypár jópofaságot, mit lehet megcsinálni, és nem szívesen gondolok abba bele, hogy Monro, Wand, Serg, Arra, Xeper meg a többi régi játékos mikkel állna elő hirtelen ami nekik természetes, másnak viszont korántsem az...
Szal ne egyszerűsítsük le teljesen a játékot. Aligha lehet cél, hogy ezek a trükkök mindenki által természetszerűleg használhatók legyenek. Mások keményen megdolgoztak érte, nem ritkán kockázatot is vállaltak, most meg adjuk oda mindenkinek?