Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Rendben, nem jovok azzal, es nem, nemakarom az ISTENI hadakhoz sem hasonlitani (valamint megnyerem a jatekot gomb sem kell, tovabbra sem!).
Rendben, nincs benne a jatekban, de ahogy mar megis jegyeztek paran, es teis alairod ezek szerint, hogy ez MAR MOST is veghezviheto.
Ezek utan csak azt nemertem, hogy a bevezetes ellenzese onvedelmi reakcio, vagy egyszeruen csak kategorikus merev elzarkozas a tolikban AKARMINEK a megvaltoztatasatol, mert az az alap, hogy HAD, es szegeny hadiknak nehogy rossz legyen?
|
véghez vihető persze,de ez most taktikai rész, amit nem mindenki használ, vagy igen vagy nem, úgyanúgy mint hogy valaki belő egy órát pontosan a hódhoz és tud sereget inditani a kv elött 10mpel, vagy nem állit be semmit és 2percel elöbb megy, amit könnyü lefülelni... és még van pár ilyen dolog. nekem is van tolis orim, de ettől még a másik topicban támogatom a tolik távolságbeli gyengitését... mert néha már én érzem magam pofátlannak hogy 10körröl simán lelopok egy hadit,vagy egy varit akik semmit se tudnak nekem ártani ekkora távról...