View Single Post
Old 04-24-2007, 11:18
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Lik-lak View Post
Rendben, nem jovok azzal, es nem, nemakarom az ISTENI hadakhoz sem hasonlitani (valamint megnyerem a jatekot gomb sem kell, tovabbra sem!).
Rendben, nincs benne a jatekban, de ahogy mar megis jegyeztek paran, es teis alairod ezek szerint, hogy ez MAR MOST is veghezviheto.
Ezek utan csak azt nemertem, hogy a bevezetes ellenzese onvedelmi reakcio, vagy egyszeruen csak kategorikus merev elzarkozas a tolikban AKARMINEK a megvaltoztatasatol, mert az az alap, hogy HAD, es szegeny hadiknak nehogy rossz legyen?
véghez vihető persze,de ez most taktikai rész, amit nem mindenki használ, vagy igen vagy nem, úgyanúgy mint hogy valaki belő egy órát pontosan a hódhoz és tud sereget inditani a kv elött 10mpel, vagy nem állit be semmit és 2percel elöbb megy, amit könnyü lefülelni... és még van pár ilyen dolog. nekem is van tolis orim, de ettől még a másik topicban támogatom a tolik távolságbeli gyengitését... mert néha már én érzem magam pofátlannak hogy 10körröl simán lelopok egy hadit,vagy egy varit akik semmit se tudnak nekem ártani ekkora távról...

Reply With Quote