Quote:
Originally Posted by Stev
Nyertél, ebben igazad, van erről megfeledkeztem. Bár megint ott a kulcsszó - VIP - (nem tudom nemvipnél kiírja-e).
De én továbbra is azt mondom nem kéne tovább gyorsítani a lopási procedúrát. Most visszanéztem a délutáni eseménylistámat, a sima lopkodást 4mp-nként rögzítette, a F5;Enter kombóst 2mp-nként. Ha most csak egy kattintás az egérrel a köv. akció, az 1mp-en belüli eredményt jelent, ami négyszer olyan gyors mint a jelenlegi mód.
|
és 2x mint a mostani leggyorsabb... így 10-12mp alatt ki lehet tekizni valakit... azért a mostani 10-12mp plusz pont elég arra hogyha valaki veszi a fáradtságot és folyamatosan kattingat az országok menüpontra támadás elötti kv elött(esetleg másodpercenkénti frissitést állit be), közben pedig élesitve a piac,hogy vissza vásárolja a fő tekijeit másodpercek alatt, ha lelopják. az megérdemli hogy megmaradjanak neki. ráadásul ha már ésszel használja az ember akkor semmivel sem kell lustábbnak lenni mint az ötlet annyi hogy balkézzel is kell egyet kattintani mellette...