Sziasztok mióta csak játszok mindig hadis voltam. szövikbe meg stb. Elég sok szövi harcot vivtam már. De: Észrevételem szerint egy hadisnak nem sok esélye van egy tolissal szemben. CSak számoljátok ki. Én mire beütök és haza érek majd megint beütök az 5 óra ha "ügyesen" körváltás eött ütök. Én a komfrontációkat mindig mészárral oldottam meg. (mivel hülye az aki egy tolist maga alá enged) És egyszer se tudtam annyi emberét megölni amenyit megérzett volna. Mert mivel tolis tele van tartalékkal. Így nem nagy kunszt gyorsan ujra venni a katikat. És ha egy kicsit okos akkor alámbont mielött beérek. így aztán tényleg keveset ölök. Szerintem ezen változtatni kellene. Mi az hogy mivel alattam van kevesebbet mészárolhatok???? Ez nem fer. Ő meg simán lelop meg a többi. Teljesen függetlenül attol hogy hol vagyok a rangsorba. Vagy teszem azt elmegy 4 körre. ki az a hülye aki betámadja? Szerintem a mészárnak sokkal nagyobb hatást kellene elérnie fügetlenül attol hogy alattam v. felettem van. Vagy azon kellene változtatni hogy gyorsabban oda érjenek a katik. Pl: nem visznek magukkal málhás lovakat mert ugyse hoznak semmit.

Így egy v. 2 körrel elöbb ott vannak. Mindig ijenek miatt szüneteltetem a játékot. Mert annyira felhúzom magam rajta.
Várom a véleményeteket.