Quote:
Originally Posted by Lik-lak
ertem. erre csak ennyit, hogy en speciel mielott a tanacsadok oldal megmutatta, hogy mennyi a tekercsszazalekom, azelott is megtudtam nezni, hogy eppen mennyi... mintahogy mielott a tolvajoldal mutatta a megnyitott kapukat, azelott is megtudtam nezni, hogy kire van nyitva... ezek szerint ezek is felesleges megoldasok voltak? gondolom kismilliot fellehetne meg sorolni... nelkuluk is elvolt az ember, megis KENYELMESEBB igy a rendszer most.
Igazabol eddig nem volt olyan ellenerv ami megakadalyozhatna azt hogy ez bekeruljon a jatekba, onnantol meg mar ugyis Atin mulik, hogy milesz vele...
|
Nem jó analógia amit mondasz. Azok csak mutatnak egy számot vagy egy orinevet, de ebben az esetben már az aktiv játékmeneten esne változtatás. Nem mind1 h kettőt kattintok h megnézzek valamit vagy pedig lehúzzak valakit teljesen. Ott csak informácio szerepel. Ez ráadásul nem is kényelmi, legalábbis olyan értelmben nem mint amiket felsoroltál. Ennek nagyonis lenne szerepe egy ország tönkrevágásában, de az analóg példáidban nem. Mivel az valóben kényelem, ez meg nem. Nem csüggedek elmondom még 1X utoljára, most is le tudsz lopni valakit 6 sec alatt. Hálistennek nem mindenki csinálja meg, van aki nem is tud róla, pl te is ilyen voltál eddig, különben nem vetetted volna fel ezt és nem ragaszkodnál hozzá mereven, bigottan. ("nem volt ellenérv")