View Single Post
Old 04-23-2007, 19:54
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by hapi-hapi View Post
Nincs azonosság.

Egy igazi tolisnak azért tolvajai vannak szerintem túlnyomó részben, de legalább annyi, hogy a védelme már ne legyen olyan erős, hisz fel kell áldozni ezért.
Ellopkodok én eme funkció nélkül is, de szerintem ez egy jó ötlet volt. Persze, akinek nem "függ" ettől a "megélhetősége", annak nem jelent sokat.
sztem nem attól igazi tolis valaki, hogy túlnyomo részben tolvajai vannak, hanem attól hogy bárkit átlop a környéken... és ez csoport függö.
most is lelehet lopni valakit akár 12kattintással is kv elött 10mpel, csak gondolkodni kell hozzá... ráadásul hogy emlitetted a rengetést, van pár baromi nagy különbség, a 2között... egy rengésnél lerombolsz pár épületet, "1-2"katit kirak a HT piacra annyit azért nem gyengit le, drága nyersis csoportban inkább anyagi kár... ha viszont körváltás elöttkitekizel valakit akkor az emberei,katonái 15-20%-a elmegy ráadásul katonailag is ennyit gyengül úgyhogy nem tom melyik nagyobb kár, nem hiszem hogy 1ori tudna annyit rengetni hogy ennyivel gyengitse a kérdéses orit

Reply With Quote