Quote:
Originally Posted by Lik-lak
megnyitottam, mindent ugy csinaltam ahogy leirtad... fogalmazzunk akkor erthetoen, he, egyebkent meg firefox felhasznaloi ismeretekbe ne menjunk bele, az nem ide tartozik. Kubbi leirasa alapjan egyebkent mar nekem is megy.
Ez szep es jo, ilyen beta megoldasnak elis fogadom
De inkabb arrol beszeljunk, hogy ahhoz, hogy kulon mezo legyen neki kulon gombbal, hogy egy azaz egy darab kattintassal meglehessen ugyanezt csinalni, nah ehhez mit szoltok?
Ha hulyeseg hat hulyeseg, reszemrol aztan nincs harag, de en orulnek neki.
|
Esti mese következik:
Pistike és az észbontó ötlet esete
egyszer Pistikének eszébe jutott ki kéne valami nagyon frankót találni a Hódító nevű játékhoz hát miket erősítsen tovább persze hogy a tolvajokat hiper szuper ötlet a már így is több körről cseszegető enyveskezűek ellen (Jelzem részben magam ellen beszélek mert szeretek tolvajkodni!) és hát mit ad Isten Pistike felveti a javaslatot külső fórumon és mindenki lehurrogja és akkor a többiek (mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be ami 1-2 másodperc alatt tenne tönkre egy orit ami nem óriás mert gnómnál halálra gyújtja törpét kitekizi úgyhogy észbe se kap ork dettó szal mese vége
Ez csak a képzeletem műve bárki bármi hasonlóságot találk a történetben az csak a véletlen műve! (Író se leszek már az is biztos!)
És nem offoltam!

Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...