View Single Post
Old 04-23-2007, 15:04
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ja értem. Tehát kérdés, hogy mi volt, de ha valaki mond valamit, akkor az egészen őrült verzió, eszetlenség, és szerinted nem biztos, hogy megvalósítható. Világos.
Synkel jár közel, amikor beülteti a történteket valós helyzetbe. Amilyen verziókat nekem mondtak, azokról azért mondom, hogy nem biztos, hogy megvalósíthatók, mert nem kipróbáltak, hanem mert tekintve, hogy régen volt már magam sem emlékszem a pontos adatokra, de amire emlékszem aszerint ez 2 megoldás nem volt lehetséges. Nagy vonalakban azért emlékszem dolgokra, mert annak idején hetekig rágtuk magunkat, hogy mi hogy volt.

Nem kizárt, hogy a szövim vodafonos wapról küldte el támadni a sereget. Ennek mi köze lehet az IP-s megoldáshoz? Lehet hogy ebben van a kutya elásva?

Természetesen én sem értek vele egyet, hogy évek tapasztalata alatt összegyűlt taktikákat csak simán eláruljon valaki, többek között ezért sem vetettem fel a dolgot nyilvánosan. Viszont egy év alatt eljutottam oda, hogy senki nem adott értékelhető megoldást. Sőt! Ati-n kívül senki nem állítja, hogy simán megoldható. Inkább, mint egy érdemtelen kérdést odébbpöccintik. (Ugyanmár hiszen erre rengeteg lehetőség van! Gondolják. Átépített, vagy lefokozott 1 milla katit. Talán nem hiszik el, hogy nem volt se kati se nyersi a piacon napokig. Ráadásul a pontszáma sem változott.)

Fentebb már leírtam, hogy a gömbje megvolt. Teljesen normális adatokkal rendelkezett. Terület, foglalkoztatottság és mf.

Nem tudom mi van az X-ben most, de ha nincs nyers, akkor kizártnak tartom, hogy ugyanez ott akár most megtörténhessen. A legfőbb indoknak pedig továbbra is azt tartom, hogy értelmetlen, mert elképesztően drága mindkét módzser! Ha pedig olyan módszerről van szó, ami nem is drága, akkor meg az érdektelenség érthetetlen, ami ezt a témát körülveszi (a profi játékosok részéről, köztük jópár ismerősömét.)

Amíg hódozok, addig fogom kutatni ezt a kérdést. No meg amíg nem kapok olyan megoldást, ami valóban megtörténhetett. Legflejebb behal ez a fórum. Az megeshet.
pea

ui: A csatakimenetel. Még nem mondtam. Teljesen normális csata volt. Mindkét oldalon veszteségekkel. A zsákmány 3 különböző épület volt és 2 üres terület. Ha jól emlékszem én egy üres területet kaptam részemül. Ebből is látszik, hogy nem azért ágálok egy-egy őrült megoldás ellen, mert csak egy ponton mondanak ellent a történetnek.
Reply With Quote