Quote:
Originally Posted by AndrewB
félreérted a helyzetet
itt nem a szabály ellen tiltakozunk, mert ez egy igenis fontos dolog a kúltúrált légkör megőrzése érdekében
csak az zavar minket, hogy a sok gyenge idegzetű 2-3 mészár után már jelentéssel fenyegetőzik, ami alapjában véve baromság, főleg akkor ha ő is akciózott ellenünk, mert az a játék része, hogy valakit beversz 3-szor
tehát a törléség ütés az nem az 1-2, hanem országtól függően 25-30 mészár lehet az én -radikális- nézetem szerint
vagy több : ))
|
Nem értem félre,tudom hogy miről van szó csak nekem meg ez a véleményem.Példának okáért pont azok miatt amit tképpen teis említettél,hogy a te nézeted szerint 25-30 mészár az,nah oké és ha én máshogy gondolom?

Mert benne van a pakliban hogy természetesen mindenkinek mást jelent ez a szabály és azért van az hogy 1-2 mészár után jelentik az esetet.szvsz.Tehát ezt pl.minimum konkretizálni kell.szvsz.De természetesen nem lehet konkretizálni,mert országonként más és más hogy mennyi támadás "teszi tönkre" a játékát.Tehát ez a szabály még eléggé éretlen...ezért nem értek vele egyet.