Quote:
Originally Posted by Lik-lak
En csak azt nemertem, hogy 40 hozzaszolas ota megy az agyalas a semmirol, amit Ati te mar az elso hozzaszolasodban megtudtal volna magyarazni... attol meg hogy megvedted a supportot, valaszt is adhattal volna a kerdesre.
|
Én személy szerint úgy gondolom, hogy már így is túl sok olyan trükk forog közkézen, amikre nem az jött rá, aki használja, hanem mondták neki, és innentől használja, mert milyen jó.
Az én meglátásom szerint az az igazi, ha az apró, mindenki számára elérhető trükkökre mindenki saját maga jön rá, nem mint sültgalambot, várja, hogy majd egyszer valaki elmondja.
Rengeteg, ma szintente mindennaposan használt apró trükk úgy indult, hogy "csalás van a háttérben, vagy rossz a Hódító, vagy belepiszkáltál, vagy persze mert neked olyat is szabad, amit másnak nem". És amikor az illető megtudta, hogy mi volt a trükk, akkor megörült, és azóta is rendszeresen használja. Sőt, mások is, akik esetleg soha nem szembesültek ezeknek a hatásaival ilyen drasztikusan.
Nem tartom jó ötletnek minden apró trükk ilyen széles körben való terjesztését, mert sajnos ma az emberek 90%-a nem saját tapasztalatból játszik, hanem mert valaki azt mondta, hogy így kell.