View Single Post
Old 04-21-2007, 11:49
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

Jópár képlet nincs bent a súgóban. Sőt, erős a gyanúm, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány képlet van a súgóban.
Felvetettük a problémát a supportnak, és mellébeszélt. Többszöri helyreigazításunk után is. Volt a support válaszában akkora hülyeség is, hogy a falba vertem a fejem.
Az általam felvetett problémához még számolni sem kell.
Ezzel a magnóravett szöveggel meg hogy olvass súgót, nem tudom mit akartok. Mielőtt elkezdtem játszani 2szer elolvastam. Arról nem beszélve, hogy több tucat oldal. Ha valami problémánk van mindig olvassuk el az elejétől a végéig? Tegyük fel, hogy megteszem, de valamiért átsiklok a megoldáson (inkább nem is mondom, hogy nincs is a súgóban a megoldás), és írok nektek, hogy ez és ez van. Mi a válasz? Olvass súgót! Mennyivel jobb lenne ez: Olvass fajok súgót, vagy háború súgót! De nem, olvass! Elejétől az egészet. Igaz az nincs benne, hogy akár 0,99% különbség is lehet a seregeitek között, de azért csak olvass! Jah hogy az sincs benne, hogy csak 50E katit lehet egyszerre újraképezi? Nem baj! Olvass!

Kedves support, X orival Ütöttem Y-t, sorszám dátum eredmény 5 heki. Ez hogy lehet? Válasz: Olvass súgót! Kedves support, mégis melyik részt? 1/A súgót! Kedves support, mint írtam Xben történt. Kedves játékos ebben az esetben nem adhatok ki stratégiai információkat. Kedves support, a csoportban napok óta már annyi nyers sincs, hogy a szerzett 5 hekire épületet húzzak, arról nem beszélve, hogy a célország pontszáma 500 pontnyit sem változott. Nem adhatok ki... Ez volna a support? LAc000, akkor mondom neked a kérdésedre a választ: Kedves LAc000, a hódító supportja nem adhat ki neked stratégiai információt! Minden tökéletesen működik.

Több, mint egy éve. Bárkinek felteszem a kérdést, hogy mi történhetett, egyből: hát bontott épült. Mondom nem lehet. Néma csend. Azóta nem hallottam ilyenről és nem láttam ilyet.

Na de nem ide offolok mostantól.
pea
Reply With Quote